ESENLER MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

Vizyon: Öğrencilerine, dünyanın her yerinde çalışabilecek, çalıştırabilecek, üretebilecek nitelikte Eğitim ve Öğretim veren seçkin bir Mesleki Eğitim Merkezli olmak.

Misyon: Biz, İstanbul´un sosyal, kültürel, sanatsal ve teknik olanaklarından yararlanarak; üstün nitelikli işçi ve işveren yetiştirmek, ülkemizdeki bilgi ve teknolojinin üretilmesine, yönetilmesine, kullanılmasına, yayılmasına katkıda bulunmak için varız.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(212)4318140

WEB - https://esenlermem.meb.k12.tr

Adres - KEMER MAH. KIŞLA CAD. ESENLER MESLEKI EĞITIM MERKEZI BLOK NO 2 ESENLER / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl

Yerleşim Yeri - Esenler İlçe Emniyeti karşısı, Atışalanı Anadolu Lisesi ve Atışalanı Ortaokulu yanı.

Ulaşım TEM ayrımı Atışalanı Köprüsü Çifte Havuzlar durağına 5 dk. yürüme mesafesindedir. Minibüs-Halk Otobüsü-İETT Otobüsü.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 11 km İlçe Merkezine 2 km